Ce spune Ilie Dumitrescu despre scandalul de la CFR Cluj, care îl vizează pe Alex Chipciu


Ilie Dumitrescu crede că lucrurile se vor rezolva la CFR Cluj pentru Alex Chipciu, care s-a bătut cu portarul.

Chipciu a venit fără să joace o perioadă lungă de timp, după, Dan Petrescu a început să-l introducă. Dar la Dan Petrescu era în funcție de cum te pregăteai la antrenamente. El cred că dorea să fie titular. Posibil să fi fost un motiv și salariu pe care îl avea, dorind să fie titular. 

Mie mi se pare corectă și decizia lui Șumudică, de a lua o decizie când se întâmplă așa ceva la antrenamente. Chipciu trebuia să-și ceară scuze, e un lucru cert. Nu cred că-l va pune să se antreneze cu echipa a doua. Peste șapte zile, dacă vezi că vine și îi pare rău, poți să te întorci asupra deciziei. 

Jucătorul nu va renunța la salariul ăsta de 30.000 de euro pe lună. El va rămâne și se va antrena cu echipa, dar e important cum se tratează problema în vestiar. Cred că Rondon nu s-a ridicat nici la un nivel bun în perioada de pregătire, e altceva față de ce s-a întâmplat la Chipciu. 

Nu am înțeles foarte bine ce șocuri vrea să facă la echipă. Numai liniște a fost la Astra, salarii la zi, fără probleme, pe un fond așa s-a câștigat campionatul atunci”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea Fotbal Club, la Digisport.

Nu este momentul potrivit să discutăm despre acel mic incident. Zilele următoare, clubul va avea o poziție oficială legată de acel incident. Va exista o discuție între conducere și Marius Șumudică și cu siguranță se va lua de comun acord o decizie, pe care o vom comunica. 

Eu cred că Șumudică a gestionat bine momentul, există tensiuni în viața oricărei echipe. [Întrebat dacă există cale de împăcare] Nu, nu vreau să comentez mai mult, ar umbri această partidă extrem de importantă atât pentru CFR Cluj, cât și pentru fotbalul românesc”, a spus și Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj.

Comentarii Facebook