Ce spune Cristi Balaj după eșecul cu Sepsi. CFR Cluj, acuzată de blat chiar de către fanii echipei!


CFR Cluj a pierdut la scor de neprezentare meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar singurul obiectiv rămas este campionatul. În SuperLiga, CFR Cluj este la patru puncte de liderul Farul.

După meciul de la Sfântu Gheorghe, președintele CFR-ului, Cristi Balaj (51 de ani), a dezvăluit că a primit mai multe acuzații de blat chiar din partea fanilor echipei clujene.

Eu nu țin minte să fi intrat într-un meci așa cum s-a întâmplat la Sepsi, chiar nu țin minte! Poate să fie o justificare oboseala, dar poziția în teren sau anumite lucruri... Dan Petrescu ar trebui să le explice!

Am fost dezamăgiți! Prea multe nu sunt de spus! N-ar fi corect să vorbim de jucători, dar e greu să le dau circumstanțe, în afară de oboseală.

Nu, nu e lipsă de valoare! Aceeași echipă a bătut-o fără drept de apel pe Sepsi. Cred că a fost doar oboseala. Au lipsit și schimbările, având jucători accidentați. Krasniqi, Deac, Maglica, jucători care ar fi putut să facă diferența.

Mi-au zis unii “Deci voi n-ați jucat ca să îi lăsați în finală și ei să vă lase să câștigați în campionat”. Unii oameni care țin cu CFR. Terminați cu tâmpeniile! În primul rând, eu o consider o jignire. CFR dorește să câștige orice partidă, la fel și cei de la Sepsi.

Vreți să spuneți că Burcă a luat cartonaș roșu, am pierdut cu 3-0 și am introdus cei mai buni jucători pe care i-am avut la dispoziție, ca să pierdem? Am riscat accidentări, e o anomalie, o nebunie.

După ce am jucat în meci... la asta i-a dus gândul pe oameni. Vă dați seama cât de trist a fost pentru mine că prestația noastră i-a dus cu gândul spre așa ceva", a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik.

Comentarii Facebook