Ce spune conducerea Sălii Polivalente despre meciul lui Ronnie O'Sullivan de la Cluj



Conducerea Sălii Polivalente din Cluj-Napoca susține că își dorește organizarea unui meci între cei doi campioni mondiali de snooker Roonie O`Sullivan și Stuart Bingham, însă toate evenimentele desfășurate în sală sunt realizate pe baza unor contracte.

Mai mult, aceștia spun că planificarea evenimentelor din toamnă a început încă din luna iulie, iar organizatorii galei MMA au semnat un contract cu mult timp înainte de a veni la ei afaceristul Adrian Thiess.

Pentru Sala Polivalentă din Cluj ar fi o onoare şi o mândrie să găzduiască o întâlnire de snooker între campionii Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, dar toate evenimentele ce se desfășoară la Sala Polivalentă sunt stabilite pe bază de contract. Planificarea evenimentelor pentru toamna anului 2015 a început după mijlocul lunii iulie, odată cu anunțarea Federațiilor Române de Baschet și Handbal a alendarului competițional. Semnarea contractelor de închiriere a sălii se face pe baza unor cereri înregistrate la Registratura Sălii Polivalente, iar contractul pentru Gala MMA - Real Xtrem Fighting a fost semnat cu mult înainte ca cererea d-lui Adrian Thiess să ajungă la noi.

Sala Polivalentă S.A. nu a fost pusă în situația de a alege între o gală de MMA și un meci de snooker. Prin urmare purtăm discuții atât cu organzatorii galei de MMA, cât și cu cei care vor organiza meciul demonstrativ de snooker, astfel încât ambele evenimente să se poată desfășura la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

În perioada vizată, în sală vor avea loc și alte evenimente pentru care am semnat contracte ferme de câteva luni. Sâmbătă, 21 noiembrie, se va desfăşura meciul de baschet feminin România - Bosnia&Herţegovina, din preliminariile Campionatului European, iar luni, 23 noiembrie, gala de MMA - Real Xtreme Fighting, eveniment pentru care sala a fost închiriată pe mai multe zile, inclusiv duminică, 22 noiembrie.

În următoarea perioadă, Sala Polivalentă va avea parte de o serie de evenimente extraordinare, care îi vor captiva pe clujeni. Capul de afiş este meciul de tenis din FedCup România - Cehia, programat în februarie, cu patru jucătoare din top zece WTA pe teren, inclusiv Simona
Halep. De asemenea, în decembrie se va desfăşura un spectacol pe gheaţă cu campionii olimpici la patinaj artistic Evgheni Pluşenko şi Irina Slutskaya, dar şi cu violonistul Edwin Marton. În plus, pe lângă meciurile echipelor U Banca Transilvania și U Alexandrion, în Sala Polivalentă vor concerta anul acesta Eros Ramazzotti, Joe Satriani şi mulți alții, fiecare week-end din următoarele cinci luni fiind ocupat.”, transmite Conducerea Sălii Polivalente.

Comentarii Facebook