Ce scriu spaniolii după criza de nervi a lui Dan Petrescu după meciul Sevilla - CFR Cluj


Jurnalițștii spanioli au comentat reacțiile tehnicianului Dan Petrescu din timpul conferinței de presă de la finalul meciului dintre Sevilla și CFR Cluj, terminat cu scorul 0-0, în urma căruia clujenii au ratst calificarea în optimile Europa League.

"Antrenorul românilor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost extrem de nervos după decizia arbitrului de a anula golul echipei sale. Acesta a afirmat că golul a fost anulat pe nedrept și că echipa sa merita victoria, pentru că a înscris un gol valabil.

Petrescu a mai spus că jucătorii săi plângeau ca niște copii în vestiar și că dacă ar fi fost 3-0 pentru Sevilla, ar fi fost altceva. Acesta a adăugat că Sevilla nu avea nevoie de acest cadou.", scriu cei de la Marca, potrivit digisport.ro.

"Dan Petrescu își strigă furia după golul anulat. Antrenorul CFR-ului a fost foarte nervos joi seara, din cauza deciziei arbitrului de a anula golul echipei sale, gol care ar fi însemnat 0-1 și calificarea CFR-ului în optimile Europa League, după 1-1 în tur.

Antrenorul român a spus, în sala de conferințe, că golul a fost valabil, atât timp cât arbitrul, Andris Treimanis, nu ar fi trebuit să asculte indicațiile din camera VAR (n.r. ci trebuia să meargă să vadă faza). ", scriu spaniolii de la La Vanguardia.

Dan Petrescu a mers cu regulamentul în mână la conferința de presă de la finalul partidei cu Sevilla și a susținut că golul lui Păun a fost anulat pe nedrept.

"Incredibil! Am dat un gol valabil. Nu e niciun henţ, nu e nimic. Am regulamentul aici, aş vrea să încep cu asta, că ar fi bine. <Nu se consideră că s-a comis o abatere atunci când mingea atinge mâna/braţul unui jucător ricoşând direct din capul, corpul sau piciorul unui alt jucător aflat în apropiere.> Deci regulamentul e clar. Arbitrul de centru trebuia să se ducă la VAR, se uita, dacă ştie regulamentul. Te uiţi la VAR dacă e o fază clară. S-a dus la o fază care nu era clară şi nu a fost clară.

Un gol clar. Dacă era în poarta noastră, nimeni nu se uita la VAR. Noi l-am marcat şi sunt frustrat, băieţii sunt frustraţi, nu au luat nicio primă, am alergat 12 kilometri, am venit patru ore cu avionul şi plecăm acasă frustraţi pentru că CFR Cluj trebuia să se califice. FC Sevilla este una dintre favoritele să câştige Europa League. Dar dacă noi ne calificam poate deveneam şi noi favoriţi, dacă eliminam Sevilla. Şi meritam. Nu ştiu cine poate să-mi dea înapoi această calificare, nimeni”, a spus ”Bursucul” în timpul conferinței.

Comentarii Facebook