Ce scrie presa internațională despre condamnările din DOSARUL TRANSFERURILOR

 

Presa internaţională a reacţionat imediat după anunţarea sentinţei din dosarul trasferurilor.

 

Milliyet (Turcia): ”Gică Popescu, fostul fotbalist al Barcelonei şi al lui Galatasaray, a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală. De asemenea, managerul lui Dinamo, Cristian Borcea a fost condamnat la şapte ani de închisoare, patronul Rapidului, George Copos, la cinci ani şi managerul Stelei, Mihai Stoica, la patru ani”.

 

Legendă a fotbalului românesc, Gica Popescu a fost condamnat la trei ani şi o lună pentru corupţie în transferuri realizate” - Palmeri Tancredi, colaborator La Gazzetta dello Sport şi BeIN Sports.

 

De Telegraaf (Olanda): ”Fostul jucător al lui PSV, Gheorghe Popescu, a pierdut ultimul apel într-un proces în care era acuzat de evaziune fiscală şi spălare de bani. Popescu va sta trei ani şi zece luni în spatele gratiilor. Fostul fundaş a jucat între 1990 şi 1995 pentru PSV Eindhoven”.

 

Nemzeti Sport (Ungaria): ”Peste 30 de ani de închisoare pentru mai mulţi manageri din fotbalul românesc”, scrie ProSport.ro.

 

Popescu, fostul căpitan al Barcelonei, 3 ani de închisoare pentru fraudă fiscală”, scrie ”Marca”! ”Managerul Stelei Bucureşti, implicat şi el în acest caz”, notează cotidianul spaniol. 

Comentarii Facebook