Miercuri 24 Aprilie

Ce crede Mircea Sandu, despre naturalizarea lui Cadu, capitanul CFR Cluj: "Cadu-te tata ca esti batran" VIDEO


Presedintele FRF, Mircea Sandu, nu crede ca naturalizarea jucatorilor straini ar fi o solutie pentru salvarea fotbalului romanesc.

Referitor oportunitatea naturalizarii capitanului CFR Cluj, Ricardo Cadu, Mircea Sandu a facut o gluma: "Cadu-te tata ca esti batran. Pai ce, Cadu are acum 32 de ani, e batran. Nu au fost prea multi care sa fi fost in Romania si care sa fi meritat. Poate un Culion, poate un Wesley, poate un Traore. Numai ca legea e foarte clara si FIFA si nationala. Trebuie sa joci cinci ani in aceeasi tara ca sa poti sa devii jucator national. Legea romana spune ca trebuie sa ai 7 ani ca sa poti obtine cetatenia sau casatoria care iti creeaza o facilitate", a declarat Mircea Sandu, la Cluj.

Presedintele FRF crede ca la echipa nationala trebuie mers tot pe jucatorii romani, dar care sa aiba un alt spirit. "Eu cred ca trebuie sa mizezam tot pe jucatorii romani, pentru ca joaca altfel, ar trebui sa joace cu mai multa daruire. A disparut din pacate si trebuie sa o readucem in mintea jucatorului romana emotia aceea cand imbraci tricoul echipei nationale. Daca ma uit la Brazilia si Argentina, a cam disparut si la ei. Sunt prea multi bani la cluburi si sentimentul nationalist a cam disparut la multi dintre jucatori", a mai spus Mircea Sandu.

Comentarii Facebook