Marti 9 August

Înregistrare uluitoare din avionul CFR-ului. Patronul Nelu Varga înjură birjărește co-acționarul clubului: „Nu băgați în seamă p***a asta ordinară”


Nelu Varga, principalul finanțator al campioanei României, CFR Cluj, a comis un derapaj oribil față de reprezentanții companiei EnergoBit, co-acționară la club prin Ștefan Gadola.

O înregistrare șocantă care îl are în prim-plan pe Nelu Varga, principalul acționar de la CFR Cluj, a ieșit la iveală. În urmă cu aproape două luni, după meciul retur între Borac Banja Luka și CFR din runda 1 preliminară a Ligii Campionilor, Varga a comis un derapaj uluitor. În timpul zborului de la Banja Luka spre casă al jucătorilor vișinii, Varga a intervenit prin intermediul telefonului echipajului care transmite în boxele avionului.

Nelu Varga înjură birjărește co-acționarul lui CFR Cluj 

În înregistrarea prezentată de ProSport, Varga îi înjură birjărește pe reprezentații companiei EnergoBit, prin intermediul căreia omul de afaceri Ștefan Gadola este acționar la CFR. Vizibil nervos, Varga îi avertizează pe jucători, în frunte cu căpitanul Mario Camora, ”să știți să faceți diferența între cei care vă iubesc și cei care sug p**a”.

Potrivit sursei citate, cuvintele patronului au fost înregistrate chiar de un jucător, șocat de cele auzite. La aproape două luni distanță de la acel moment, fotbalistul în cauză a decis să facă publică înregistrarea, conform gsp.ro.

Transcrierea înregistrării audio: 

 • Nelu Varga: N-au pus un zero unu cenți în viața lui la clubul ăsta. Mă auzi, Camora? Da sau nu? Vreau să aud vocea ta! Căpitan, mă auzi?
 • Mario Camora: Da!
 • Nelu Varga: Ok! În viața voastră să nu vă mai uitați după lă***ii de la EnergoBit! Sunt niște pi**e ordinare! Niște homosapiens! Mă auziți? Deocamdată în viața lor s-au lăudat numai și cu rezultatele noastre. Ale mele, ale conducerii și ale voastre! Ei trebuia să vă dea șampanie au numărat câți sunteți la masă. Mă auziți sau nu?
 • Neidentificat: Daaa!
 • Nelu Varga: Aș vrea să auziți asta!
 • Neidentificat: Da, da, da!
 • Nelu Varga: E prima dată când vă spun asta și as vrea nu cumva să băgați în seamă pe p***a asta ordinară! Ok?
 • Neidentificat: Da, da!
 • Nelu Varga: N-aud vocea!
 • Neidentificat: Da, arunc-o din avion!
 • Nelu Varga: Ok! Vă iubesc! Vă doresc mult succes și aș vrea la orice interviu al clubului, al echipei, al căpitanului, al jucătorilor, al conducerii, să știți să faceți diferența între cei care vă iubesc și ajută și cei care sug p**a și se f*t în c*r!
 • Mai mulți: Iuhuuuuu! (aplauze)
 • Nelu Varga: Ok? I love you!

CFR Cluj, investiție majoră la stadion

CFR Cluj va schimba în perioada următoare instalația de nocturnă, veche de peste 14 ani, iar costurile estimate la care se va ridica întreaga operațiune vor fi de 1,8 milioane de euro, aproape 15% din toate veniturile clubului pe anul 2020.

De această operațiune se va ocupa firma EnergoBit, una dintre cele mai importante societăți din Cluj, care e deținută de 3 oameni de afaceri, unul dintre ei fiind Ștefan Gadola, acționar minoritar al clubului CFR.

Și actuala nocturnă a arenei a fost realizată tot de firma respectivă. La fel stau lucrurile și cu sistemul de iluminat sportiv pentru Cluj Arena, celălalt stadion din Cluj. În 2020, EnergoBit a avut venituri de peste 45 de milioane de euro.

Gadola este în club încă de pe vremea lui Arpad Paszkany.

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook