Andrea Mandorlini, demis după înfrângerea cu Botoșani! Cine va fi noul antrenor al CFR Cluj


După un eșec cu 0-1 cu ultima clasată, FC Botoșani, cei de la CFR Cluj schimbă foaia. Andrea Mandorlini, antrenorul echipei din Gruia, va fi demis, anunță patronul Nelu Varga.

„Da, e adevărat. Renunțăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând așa. Când nu ești în stare să bați la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm!

Nu vreau să ajung să mă bat la play-off. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de șanse, dar s-a terminat.”

Neluțu Varga a anunțat și numele celui care îl va înlocui pe italian, Adi Mutu.  

,,Adi Mutu este numele viitorului antrenor. Cu Adi am discutat și anul trecut, înainte de meciul cu U Cluj. Apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mama lui, noi am bătut cu 4-0 și am zis să nu schimb antrenorul după o victorie la scor.

O să discutăm cu el (n.r. – Mandorlini) să o încheiem. Cred că nu e în stare să transmită mesajul în vestiar. Nu cred că avem echipă rea, dar e o problemă de comunicare din partea lui. Nu pot să contest modul în care pregătește echipa, dar nu mai pot. Nu am arătat nimic astăzi.

Nu are nicio scuză! Venise din cantonament. A avut toate condițiile acolo. Terenuri, tot. Totul a fost cum a cerut. Salariile sunt la zi. Tot ce a cerut i-am adus.

Nu mai pot, îmi doresc altceva de la echipă!” a declarat Neluțu Varga, pentru iamsport.ro.



Comentarii Facebook