Duminica 28 Aprilie

Cate bilete s-au vandut la derby-ul CFR Cluj - Dinamo. Se tem suporterii de un eventual conflict?


Derby -ul de sambata seara, 5 noiembrie, de la 21.00, dintre CFR Cluj si Dinamo nu atrage foarte multi spectatori. Pana vineri seara numai 8.000 de bilete au fost vandute.

Meciul de weekend- ul trecut, dintre U Cluj si Dinamo, a adunat pe Cluj Arena circa 20.000 de spectatori, dar se pare ca cel de pe stadionul din Gruia nu va avea mai mult de 12.000 de privitori.

Jandarmeria si oficialii CFR Cluj au impus niste conditii dure de acces in zona arenei pentru a evita altercatiile. Astfel, casa de bilete se inchide la ora 18.00, suporterii echipei Dinamo vor intra numai cu buletinul sau legitimatie pe stadion, iar pe strazile din apropiere vor avea acces numai riveranii si cei care au bilet la meci.

In peluza destinata suporterilor echipei Dinamo vor intra numai membrii Asociatiei "Catalin Hildan", care a primit si cele 1034 de bilete potrivit regulamentului. "Ofiterul nostru de securitate, impreuna cu cel al firmei de paza, au luat legatura cu liderul Elias, s-au inteles perfect pentru a nu mai exista neintelegeri. Le-am dat tichetele pe baza unui tabel, iar accesul va fi facut exclusiv pe baza acestui tabel, impreuna cu legitimatia de suporter al asociatiei. Cine nu face dovada, nu intra in sectorul rezervat galeriei", a declarat Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj.

 

Citeste mai jos conditiile...

CFR Cluj se baricadeaza inainte de meciul cu Dinamo. Cum se face accesul la stadion? VIDEO

Comentarii Facebook