Cătălin Moroşanu a câștigat la Madrid. Au fost mii de români în sală, care l-au asaltat la final - VIDEO

 

Cătălin Moroşanu a câștigat la Madrid, sâmbătă seară, main-event-ul galei Superkombat la care au asistat aproximativ 5.000 de spectatori.

 

Românul a câștigat în urma deciziei, dar a donat meciul.

 

”A fost un meci incredibil, iar dacă nu erau miile de români din sală, cu siguranţă ar fi fost mult mai greu pentru mine. Suntem o ţară mică, dar mândră şi mă bucur să port steagul pe umeri oriunde lupt”, a declarat Moroşanu, la final.

 

Dute de români l-au așteptat la ieşirea din sală şi au blocat maşina: ”Cătălin, mulţumim!”, au strigat fanii.

 

Promotorul Eduard Irimia, CEO al Superkombat, a anunţat că următoarea gală va avea loc în România, la Mamaia, iar din toamnă se vor desfăşura primele evenimente în Statele Unite ale Americii, mai întâi la New York. În prezent, galele promoţiei româneşti sunt transmise în America de Nord de canalul CBS Sports Network.

 

”A fost o seară superbă, ne bucurăm că am reuşit să le oferim românilor din Spania o gală memorabilă. Producţia de televiziune asigurată de Five's International demonstrează încă o dată că putem organiza gale majore în orice colţ al Europei. Cu siguranţă, surprizele vor continua anul acesta”, a declarat oficialul Superkombat, conform Mediafax.

Comentarii Facebook