Castro: In Portugalia, Universitatea Cluj s-ar clasa la mijlocul campionatului


Castro sustine ca Universitatea Cluj s-ar clasa la mijlocul campionatului in Portugalia, cu echipa pe care o are acum si cu transferurile facute.
 
"Din ce-am vazut pana acum la antrenamente avem o echipa puternica. Sunt cativa jucatori tehnici, rapizi si asta conteaza foarte mult. In Portugalia, "U" s-ar clasa undeva la mijlocul clasamentului", a declarat mijlocasul.

Castro sustine ca la Universitatea Cluj sunt conditii foarte bune si se felicita ca a ales sa vina in Ardeal.

"Mi s-a spus ca este un club serios condus de un om care pune mult suflet. Conditiile sunt bune, am fost primit bine de toata lumea, nu am de ce sa ma plang. Inainte de a ajunge la Universitatea Cluj s-au interesat de mine Academica si Rio Ave, dar nu-mi pare rau  ca nu am ajuns acolo. Recunosc ca nu stiu prea multe lucruri despre fotbalul romanesc, dar imi plac experientele noi. Abia astept meciurile din Liga 1 si sper sa reusesc sa dovedesc la antrenamente ca merit un loc de titular", a mai spus Castro.

Mijlocasul a jucat pana acum la Feirense, in Portugalia, si considera ca meciul carierei l-a disputat in 2007 impotriva Benficai Lisabona, pe Estadio da Luz, in Cupa Portugaliei.

Comentarii Facebook