Castigatorii turneului international Transilvania Darts Cup FOTO


Prima editie a turneului international Transilvania Darts Cup, desfasurat la Cluj-Napoca, si-a desemnat castigatorii.

Timp de doua zile, jucatori din toata tara, dar si din Ungaria, Olanda, Marea Britanie, s-au intrecut in maiestrie si precizie la aruncarea sagetii, luptandu-se pentru premiile in valoare de peste 3000 euro puse in joc de catre organizatori.

Cea mai asteptata finala a fost cea masculina si a fost castigata de Janos Vegso din Ungaria. El si-a adjudecat titul dupa o partida plina de emotie pentru suporteri cu romanul Cristian Cimpoca. Pe locul trei s-au clasat din nou un jucator roman si unul din tara vecina: Tiberiu Moiescu si Attila Szabados.

La concursul pe perechi, castigatori au fost dupa cum urmeaza:
locul I: Vegso Janos - Syabados Attila, din Ungaria
locul II: Ad Van Haaren (Olanda)- Daniel Racoveanu (Romania)
locurile III: Popa Vlad – Stoian Alexandru (Romania) si Fiscutean Cosmin – Negot Razvan (Romania)

Competitia feminina a fost castigata de Silvia Nedelcu, urmata de Andreea Constantinescu, iar locul III a revenit Oanei Barsan si Laurei Popan, toate din Romania.

"Putem spune ca prima editie a TDC a fost un succes. Au fost 2 zile de darts traite la maximum, 2 zile de competitie deschisa, de atmosfera frumoasa si cu un numar mare de spectatori. Jucatorii au plecat acasa cu numeroase premii si cu o impresie buna despre Transilvania Darts Cup si Cluj-Napoca", a declarat Zsuzsanna Balogh, presedinte Transilvania Masters.

Comentarii Facebook