Castigatorii Napoca Dance Festival, care a avut loc in 26 - 27 noiembrie la Cluj


Concursul Napoca Dance Festival, care s-a desfasurat in perioada 26 - 27 noiembrie la Sala Sporturilor Horia Demian, si-a stabili castigatorii.
 
"Peste 1300 de sportivi de toate varstele au participa la competitii. Cele doua finale principale ale zilei au fost WDSF Open Standard Adulti si WDSF Open Latin Tineret, si s-au incheiat cu rezultate foarte bune pentru sportivii romani. Perechea Paul Moldovan- Cristina Tatar s-a clasat pe locul intai in cadrul sectiunii WDSF Open Latin Tineret. Locurile doi si trei au fost ocupate de perechile Bronstei Gregor-Aigulin Gerich, Germania, si Giulio Ferrante - Lidia Martinez Espinoza, Spania. De asemenea, perechile Talpiga Bogdan- Talpiga Maria, Fodor Csanad- Vaszi Reka si Moldovan Rares- Galban Andra Beatrice s-au plasat  la  NAPOCA DANCE FESTIVAL pe primele trei locuri la sectiunea WDSF Open Standard Adulti.

Alaturi de concurentii de valoare care au participat la concurs, evenimentul a beneficiat si de prezenta unei redutabile echipe de arbitrii internationali si romani, condusa de catre Gheorghe Raducan si Valeria Mangra si compusa din: Luis Delgado, Felix Castillo, Dirk Heidemann, Sandor Zoltan, Pietro Braga, Sergei Sandu, Stefan Horvath, Olexandra Mishko, Ivan Despotov , Autun Marki, Christian Lachmuth , Karel Bank, Valeria Mangra, Toth Istvan, Cristian Parnescu, Alexandru Rusu, Samoila Liliana, Ema Parnescu, Radu Velcu, Ignat Ovidiu, Somodi Katalin precum si vedeta tv Mihai Petre. Observator Federal al competitiei a fost Somodi Marton", precizeaza organizatorii.

La eveniment a participat si Mihai Petre, in calitate de arbitru, "El s-a aratat de asemenea incantat de prezenta sa la Cluj, un loc de care il leaga numeroase amintiri privind parcursul sau profesional. Un exemplu relevant ar putea fi acela ca, alaturi de Elvira Duda, el a a castigat acum cativa ani, in cadrul unei competitii desfasurate la Cluj, titulul de campion national", se mai arata in documentul citat.

In afara concursului propriu-zis a mai dansat un grup de 80 de copii pregatiti de Alex Acs, provenind de la gradinitele clujene, dar si de la clubul Diamond Dance Club.

Concursul a fost organizat de catre Diamond Dance Club Cluj, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Federatia Romana de Dans Sportiv si International Dance Sport Federation, cu sprijinul Primariei si Consiliului local Cluj-Napoca, precum si al Consiliului Judetean Cluj.

Comentarii Facebook