Carl Froch îl lasă baltă pe Bute: Revanşa ar putea avea loc, dar nu prea curând


Carl Froch, campionul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, a anunţat că primul meci din 2013 va fi împotriva danezului Mikkel Kessler, deţinătorul centurii WBA.

Britanicul a spus despre revanşa cu Lucian Bute că "ar putea avea loc, dar nu prea curând".

"Promoterul meu, Eddie Hearn, munceşte din greu, vorbeşte cu promoterii lui Kessler şi sună  promiţător. Sunt foarte aproape de o înţelegere. Se pare că lupta va avea loc în primăvara anului viitor. E o luptă mare, aşteptată de multă lume" a declarat Carl Froch, potrivit Realitatea.

"Îl vom aduce pe Kessler în Marea Britanie. Nu cred că vom lupta la Nottingham, dar oricum voi fi acasă, aşa că e o revanşă pe care sigur o pot câştiga. Nu eram în cea mai bună formă când am boxat prima dată cu Kessler, dar acum lucrurile s-au schimbat şi aţi văzut asta când i-am luat titlul lui Lucian Bute şi când am luptat cu Yusaf Mack. Acum mă gândesc la Kessler şi la faptul că trebuie să fiu cel mai bun. Va fi o luptă grea, între doi războinici. Cred că-mi voi apăra cu succes titlul. El abia a câştigat titlul WBA, după ce l-a învins pe Brain Magee, aşa că voi mai adăuga o centură la colecţia mea, ceea ce fantastic!", a mai adăugat Carl Froch.

Despre meciul revanşă cu Lucian Bute, Carl Froch a declarat: "Este o luptă care ar putea avea loc, dar nu prea  curând. Următoarea luptă va fi cu Mikkel Kessler, asta-i sigur!".

Comentarii Facebook