Care este starea lui Petrescu! CFR Cluj are 26 de oameni cu coronavirus. Campionii aduc jucători de la U19 pentru meciul de duminică


CFR Cluj a ajuns la 26 de cazuri de coronavirus, conform Ligii Profesioniste de Fotbal. ”Testele efectuate joi de membrii echipei CFR Cluj au adus noi cazuri pozitive. În momentul de faţă, în total, există 26 de cazuri de COVID-19 la CFR, 16 jucători şi 10 membri ai staff-ului tehnic", a declarat secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

Conform Prosport, Dan Petrescu va fi externat astăzi. Nu va putea să stea însă pe bancă la partida cu FC Botoşani programată pentru duminică, locul lui fiind luat de Valeriu Bordeianu. Pentru a completa lotul, cei de la CFR Cluj vor apela la jucători de la echipa U19 a clubului.

Cine sunt cei testați pozitiv cu coronavirus de la CFR Cluj: Dan Petrescu, Radu Pralea (kinetoterapeut), Bogdan Aldea (preparator fizic), Cristian Dragota (preparator fizic), Costin Curelea (antrenor secund), Cristian Moldovan (antrenor cu portari), Grzegorz Sandomierski, Cristi Manea, Damjan Djokovic, Adrian Păun, Billel Omrani, Ovidiu Hoban, Catalin Itu, Dodi Juca, Denis Ciobotariu, Mike Cestor, Luis Aurelio, Otto Hindrich, Cristi Panin (team manager), secretarul general al echipei, magazionierul şi şoferul clubului. Există şi 4 jucători testaţi pozitiv a căror identitate nu a fost dezvăluită până la acest moment.

Comentarii Facebook