Căpitanul CFR-ului, operat la Cluj-Napoca! Ultimele detalii, anunțate chiar de club


Mario Camora a fost operat de urgență la Cluj-Napoca după o criză acută de apendicită. Așadar, Dan Petrescu nu se va putea baza pe un jucător de bază (chiar căpitanul echipei sale) la derby-ul din Giulești cu Rapid din Superliga. 

Mario Camora a fost operat astăzi cu succes la Cluj-Napoca! 

Căpitanul nostru a suferit în această dimineață o intervenție laparoscopică în urma unei crize de apendicită acută. Mulțumim personalului medical de la Institutului Regional de Gastroenterologie și Hepatologie "Prof. Dr. O. Fodor" (Medicală lll) care l-a operat, în special doamnei doctor Conf. Iancu Dana, dar și celor de la Spitalul Universitar din București care i-au acordat în primă fază asistență medicală. Multă sănătate, căpitane! Îți dorim recuperare rapidă și te așteptăm cât mai repede alături de noi!”, se arată în postarea publicată de CFR Cluj pe contul personal de Facebook.

Reamintim că sâmbătă seara, cu doar 24 de ore înaintea partidei dintre Rapid și CFR Cluj, din etapa cu numărul 16 din Liga 1, Mario Camora (35 de ani) a fost internat de urgență la Spitalul Universitar din București.

Comentarii Facebook