Cantonament de criză! U Cluj a plecat în Austria cu autocarul VIDEO


Antrenorul U Cluj, Claudiu Niculescu, a recunoscut că deplasarea în Austria se face cu buget de criză, dar a spus că ”studenții” au mai făcut deplasări cu autocarul și sunt obișnuiți. A uitat să spună că echipa e total schimbată.

Va fi obositor, dar suntem obișnuiți. Aduceti-va aminte că și acum doi ani de zile am mers în Austria cu autocarul și am terminat pe un loc bun în clasament.

Jucătorii care merg acum în cantonament sunt cei care au semnat cu U Cluj. Dacă unii nu vor da satisfacție în această perioadă de pregătire din Austria, atunci nu vor rămâne, chiar dacă au semnat contractul.

Mergem în Austria cu 26 de jucători. Până acum sunt stabilite numai două meciuri amicale, cu Leghia Varșovia și cu Rapid Viena. Mai urmează stabilim și altele.

Sunt destul de mulțumit de aceste transferuri. Se poate și mai bine, dar deocamdată este bine și așa. Mai căutăm un fundaș central în acest moment. Avem mare nevoie de un fundaș central, pentru a crea concurență și pentru a juca”, a spus Claudiu Niculescu.

El a recunoscut că transferurile s-au făcut pe ultima sută de metri și unii jucători sunt nepregătiți fizic.

 

U Cluj va reveni acasă în 9 iulie.

 

Dorin Goga: Aștept o oferă din străinătate. Dacă nu se concretizează, rămân la U Cluj VIDEO

Comentarii Facebook