Când va instala un nou antrenor conducerea Universității Cluj. Andrei Prepeliță printre cei care pot ajunge la Cluj, a confirmat președintele „U”


Conducerea Universității Cluj trebuie să pună un antrenor nou pe banca tehnică după ce echipa s-a despărțit de Ioan Ovidiu Sabău. 

Termenul este până vineri, atunci când echipa are programată reunirea pentru sezonul viitor, iar pe lista scurtă s-ar afla Andrei Prepeliță (37 de ani), Viorel Moldovan (50 de ani) și Toni Petrea (48 de ani). Dar favorit este Prepeliță.

Suntem în discuții cu mai mulți antrenori. Da, este și Andrei (n.r. Prepeliță) printre cei care pot ajunge la Cluj. Oricum, până la reunirea echipei, care va fi vineri, planul nostru este să avem antrenorul instalat.

Cu Neluțu Sabău discutăm să vedem cum punem la punct un proiect legat de echipa secundă, în care experiența și profesionalismul său ne-ar ajuta foarte mult atunci când vorbim despre trecerea jucătorilor spre prima echipă", a precizat, pentru Digi Sport, Radu Constantea, președintele celor de la Universitatea Cluj.

Andrei Prepeliţă a fost antrenor principal între 2020 şi 2022 la FC Argeş. A avut un parcurs remarcabil cu piteştenii, pe care i-a salvat iniţial de la retrogradare, iar în stagiunea trecută a reuşit să îi ducă în play-off. Plecarea lui Prepeliţă, în octombrie 2022, a coincis cu căderea piteştenilor. FC Argeş s-a afundat în clasament şi, în cele din urmă, a retrogradat în liga secundă după ce a pierdut barajul cu Dinamo, scor general 5-8.

Foto: FC Universitatea Cluj

Comentarii Facebook