Boloni nu ar respinge o ofertă de a antrena pe CFR Cluj: ”Aș sta de vorbă cu cei de acolo. Sunt om civilizat”


Antrenorul Ladislau Boloni (70 de ani) a declarat că ar vrea să stea de vorbă cu cei de la CFR Cluj. 

Deși nu a fost contactat de nimeni de la CFR Cluj, o echipă care foarte probabil se va despărți de Dan Petrescu, Ladislau Boloni a spus că ar merge la discuții cu patronul Neluțu Varga. 

Eu nu pot să confirm ce gânduri au domnii de la CFR Cluj. Eu nu am fost contactat de absolut nimeni. Dacă aș fi contactat de cineva, aș sta de vorbă cu cei de acolo, pentru că sunt un om politicos.

Eu sunt un antrenor profesionist și respect pe toată lumea”, a declarat Ladislau Boloni, luni seară, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Conform unor surse ale Gazetei Sporturilor din anturajul celor de la CFR Cluj, discuția finală dintre Dan Petrescu, un antrenor care se pare că nu ar mai continua la CFR, și Ioan Varga ar urma să aibă loc marți.

CFR Cluj ar mai negocia și cu Răzvan Lucescu (54 de ani), tehnicianul celor de la PAOK Salonic.

Contractul lui Ladislau Boloni cu Metz expiră în această vară. Președintele grupării franceze a transmis că antrenorul va continua în eventualitatea promovării, dar nimic nu a fost scris pe hârtie. 

Ladislau Boloni a fost la un pas să semneze cu CFR Cluj și în octombrie 2021, dar înțelegerea nu s-a perfectat. 

De asemenea, Boloni na fost dorit și în 2013, de Arpad Paszkany, finanțatorul lui CFR Cluj de atunci. Salariul mare oferit de Al Khor, în Qatar, a făcut ca orice acord să cadă.

Ladislau Boloni nu a antrenat niciodată o echipă din România. El a pregătit de-a lungul timpului naționala României, Sporting Lisabona, Rennes, Monaco, Al-Jazira, Standard Liege, Al-Wahda, Lens, PAOK, Al Khor, Antwerp, Al-Ittihad, Gent, Panathinaikos și Metz. 

Foto: FC Metz / Facebook

Comentarii Facebook