Când se va juca meciul retur Dinamo - „U” Cluj. Fanii lui Dinamo se înghesuie la bilete în speranța că echipa favorită va face o minune


Universitatea Cluj a câștigat prima manșă a barajului de promovare/retrogradare contra lui Dinamo, scor 2-0, astfel că meciul din Ștefan cel Mare se anunță a fi unul incendiar. FRF a anunțat ora celui mai așteptat meci al finalului de sezon în fotbalul românesc. Manșa retur a barajului de menținere/promovare în Liga 1 este programată pe 29 mai, de la ora 21:00, pe stadionul „Dinamo". 

Dinamo București riscă să retrogradeze în premieră în Liga 2, nu e de mirare că suporterii lui Dinamo au anunțat deja că duminică va începe „demolarea” arenei din Ștefan cel Mare.

Nu va fi un meci ușor nici pentru „U”, formația clujeană a rămas fără un jucător esențial. 

Ely Fernandes a fost eliminat în minutul 72 de centralul Cătălin Popa după ce a primit al doilea cartonaș galben. Mijlocașul Universității a avut o intrare dură asupra lui Cătălin Carp, în jumătatea dinamoviștilor, iar Popa a luat decizia corectă. I-a arătat lui Fernandes al doilea galben după ce fostul jucător de la Farul îl primise pe primul în repriza întâi, scrie sport.ro. 

Însă, dacă vor reuși promovarea, jucătorii de la "U" Cluj vor fi răsplătiți regește. Astfel, potrivit Fanatik, în funcție de minutele jucate în acest sezon, fotbaliștii grupării ardelene vor încasa prime până la 20.000 de euro de fiecare om.

Comentarii Facebook