Campionatul National Universitar de Fotbal a inceput la Cluj


Campionatul National Universitar de Fotbal a inceput, luni, 19 martie, la Cluj. Student Sport a dat startul fazei regionale a competitiei in Aula Facultatii de Instalatii a Universitatii Tehnice.

Delegatiile din Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Targu Mures, Alba Iulia, Suceava, Baia Mare au intonat imnul national al Romaniei, dupa care au primit sfaturile si incurajarile oficialilor prezenti.

Deschiderea a fost oficiata de Gheorghe Badea, care a transmis si un mesaj de bun venit din partea rectorului Universitatii Tehnice, Radu Munteanu, care nu a putut fi prezent.

Ambasadorul Student Sport si totodata coordonatorul echipei Ardealului din duelul cu Generatia de Aur, Arpad Meszaros, a declarat cu umor in fata tuturor ca echipa pe care o conduce este dezavantajata de faptul ca Generatia se va intruni cu o zi avans fata de jucatorii sai. Cu toate acestea, a promis un meci incins, strans, si nu a exclus posibilitatea prelungirilor sau a loviturilor de departajare in cazul in care scorul va fi egal.

Student Spor ii invita pe toti cei care doresc sa sustina echipele inscrise in Campionat marti, miercuri si joi, incepand cu ora 12.00, la Sala Sporturilor “Horia Demian" din Cluj-Napoca. Meciul demonstrativ Generatia de Aur vs. Echipa Ardealului va avea loc joi, de la ora 19.00.

Intrarea este libera.

Comentarii Facebook