Cadu a explicat ce făcea la 12 noaptea prin Cluj-Napoca și de ce a plecat Rednic

 

Ricardo cadu a explicat într-un interviu acordat cotidinului portughez O Jogo ce făcea la 12 noaptea prin oraș, când l-a prins în ”flagrant” Mircea Rednic.

 

În ziua aceea, antrenamentul a început la 20:30. La finalul lui am mers acasă la Camora să luăm masa. Când m-am intersectat cu antrenorul era 23:45, dar dacă antrenamentul a fost atât de târziu cum aş fi putut ajunge mai repede acasă, la ora stabilită în regulamentul de ordine interioară. 

 

Adevărul e altul: el a fost demis din cauza rezultatelor. Am făcut două puncte în trei meciuri, deşi am întâlnit două echipe slabe. Când echipa pierdea era mereu din vina jucătorilor. Îi plăcea doar să inflameze spiritele”, a spus Cadu pentru O Jogo, citat de stiridesport.ro.

 

Cadu a mai spus că, din calitatea lui de ”portavoce” a vestiarului CFR Cluj, i-a spus lui Rednic unele lucruri de la obraz la obraz, care probabil că l-au afectat. ”Eu, din postura de căpitan de echipă, i-am transmis ceea ce gîndea tot grupul. E adevărat că am discutat cu el şi i-am spus lucruri care nu i-au plăcut, dar din calitate de portavoce a vestiarului. I-am spus acele lucruri în faţa tuturor, la o şedinţă în vestiar după înfrîngerea de la Vaslui. Nu vă pot spune despre ce a fost vorba. Asta rămîne între noi”, a mai declarat căpitanul lui CFR.

 

El a mai adăugat că nu are nimic cu Mircea Rednic. ”Nu eu sau grupul de portughezi am cerut demiterea sa. Am o anumită autoritate în vestiar, sunt căpitanul echipei, dar nu şi puterea de a decide dacă un tehnician rămâne sau pleacă”, a mai spus Cadu pentru O Jogo, conform stiridesport.ro.

Comentarii Facebook