Bute despre amânarea meciului cu Pascal: ”Pregătirea mea era în avans”


Pugilistul român, Lucian Bute, s-a declarat foarte dezamăgit de amânarea meciului cu Jean Pascal, din cauza operației pe care este nevoit să o facă.

"Sunt foarte dezamagit de aceasta accidentare. Niciodata nu am fost intr-o forma mai buna", spus Lucian Bute, conform ESPN.

"Pregatirea mea era chiar in avans. Din nefericire, voi fi mult in afara formei mele daca voi boxa imediat dupa ce ma operez. Pentru binele meu, trebuie sa urmez sfatul medicilor. Imi pare rau pentru fani, care au platit bani buni pentru a vedea o lupta intre mine si Pascal", a continuat Bute, citat de ziare.com.

Antrenorul Stephan Larouche l-a completat pe Bute: "Situatia e foarte trista. Lucian se pregatea foarte bine, dar aceasta accidentare ne-a dat toate planurile peste cap. Trebuie sa ascultam ce spun medicii, pentru ca oricum Lucian nu si-a mai putut folosi mana stanga la capacitate maxima la ultimele antrenamente".

Momentan nu se cunoaște data pentru care a fost amânată lupta, dar cel mai probabil vor fi anunțate mai multe detalii după ce Lucian Bute va ieși din operație.

Comentarii Facebook