Duminica 28 Aprilie

Boss -ul Varga de la CFR Cluj a primit un cadou frumos din partea politicienilor locali. A dat o nouă lovitură


Neluțu Varga, boss -ul CFR Cluj, a primit un cadou din partea consilierilor locali, mai precis posibilitatea de a ridica un bloc care să-i aducă circa 2 milioane de euro profit.

Varga poate ridica un bloc lângă Sigma Center, complex comercial deținut în trecut de Arpad Paszkany. 

Consilierii locali au aprobat Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru construire unui bloc pe strada Șoimului 14-16-18, cu regim de înălțime S+P+3E. Este vorba despre o parcelă de 1.667 de mp situată aproape de intrarea în cimitir, în spatele Centrului de Calcul. 

Blocul de 16 apartamente va avea 4 etaje și o parcare subterană. Dacă facem un calcul, blocaul va avea o valoare de piață de peste 3 milioane de euro, din care minim jumătate este profitul omului de afaceri.

Singurele minusuri sunt aglomerația zonei. Strada Republicii, de pe care intri pe strada Șoimului, este foarte aglomerată, dar și apropierea cimitirului.

Neluţu Varga învârte banii la CFR! Ai cui?

Despre implicarea la echipa din Cluj, care acum se bate cu FCSB pentru titlu în Liga 1, circulă două variante. Una vorbeşte despre faptul că Neluţu Varga gestionează clubul în numele fostului patron Arpad Paszkany, cealaltă că afaceristul clujean are de fapt grijă de banii unui neamţ foarte potent financiar, Abris Lelbach, care are business-uri în energie, industrie, minerit şi este implicat şi la clubul de fotbal Werder Bremen. De unde însă aceste zvonuri? “Tati de la Diesel” are legături de afaceri atât cu Paszkany, cât şi cu Lelbach.

Sigma Center şi clădirea Companiei de Informatică Aplicată

În 2017, când s-a vorbit despre cedarea clubului CFR Cluj de către Arpad Paszkany unui noi investitor, în Cluj au apărut informaţii legate despre o tranzacţie multiplă care mai conţinea pe lângă clubul de fotbal hotelul Granata, două clădiri cunoscute în oraş, Sigma Center şi cea a Companiei de Informatică Aplicată, şi două terenuri, unul la marginea Clujului şi altul în cartierul Zorilor. Toate acestea ar fi fost cedate în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, iar Neluţu ar fi jucat un rol de intermediar. Paszkany a negat la acea oră cedarea acestor bunuri şi orice negocieri purtate cu Neluţu Varga.

Comentarii Facebook