Boli e bănuit că a tras peste poartă ca să se răzbune că nu e plătit - VIDEO


Kevin Boli (29 de ani) a ratat penalty-ul vital pentru CFR Cluj în duelul de la 11 metri cu Dinamo Zagreb. CFR Cluj ratat calificarea în turul trei preliminar al UEFA Champions League, de unde ajungea direct în grupele Europa League, dacă era eliminată. Acum va trebui să joace două meciuri de calificare pentru a ajunge în Europa League. 

Boli a avut lovitura decisivă și a ratat.  

Execuția lui Boli l-a determinat pe jurnalistul Decebal Rădulescu să-și aducă aminte de nemulțumirile ivorianului din ultimele săptămâni. 

Mi s-a părut că a dat în mingea aia din răzbunare. Nu se poate să dai așa. 'Nu ne dai banii? Du-te...' Nu se poate, să dai ca la rugby. Nu se poate. Am văzut și căpitani de la Barcelona care au refuzat să bată. Înțeleg până la un punct. Dar dă în ea într-un fel, nu cum a dat Boli”, a comentat ziaristul, la Digi Sport Special.

Boli a fugit acum două săptămâni de la antrenamentele celor de la CFR Cluj. El ar fi vrut, la un moment dat, să plece liber din Gruia și să semneze cu o echipă din Turcia, Samsunspor.

Acesta a fost și criticat de Dan Petresc, în iulie, după un meci al ardelenilor cu Gaz Metan Mediaș, câștigat cu 2-0. ”I-am făcut salariu mare, l-am luat în China, a primit milioane de euro. Din păcate, uită. Mulți jucători uită. Dumnezeu l-a pedepsit și pe el, putea să ne pedepsească și pe noi. Boli are doi ani contract, dar zice că n-are”, a declarat atunci tehnicianul.

Oamenii din sport cred că astfel de bănuieli și faptul că a fugit de la antrenamente pot afecta grav cariera și credibilitatea unui fotbalist. 

Comentarii Facebook