Deac nu a vrut să bată penalty -ul. ”Când mai ajung la penalty-uri, o să plec, n-are rost!”


CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor de Dinamo Zagreb, scor 2-2, 5-6, după loviturile de departajare.

Am făcut un meci foarte bun, dar anul 2020 se pare că e împotriva CFR-ului. Suntem eliminați de Sevilla fără să pierdem și nici azi n-am pierdut. Dezamăgirea e și mai mare. Dacă pierdeam și ne băteau, erau mai buni, aia era. N-am câștigat niciun meci în cariera de antrenor la penalty-uri. Când ajung la penalty-uri de acum, o să plec, pentru că n-are rost.

Alegerile sunt sigur că vor fi comentate. Au fost simple, pentru că ceilalți n-au vrut să bată. Trebuia să bată Deac, era obligat. Cei care au bătut sunt doar ăia care au vrut să bată. Noi am putut trece doar 10 jucători pe listă, iar Debeljuh a ales să fie trecut pe bancă, pentru că avea crampe, cârcei. Chiar dacă îi alegeam eu sau nu, ăștia sunt cei care au vrut să bată.

Asta e valoarea lor. Au jucători de marea valoare. Era normal să-și facă ocazii. Pe noi ne-au surprins acele faze, cu toate că am studiat adversarul. Puteau să mai marcheze, dar și noi. Egalul a fost corect, dar când ajungi la loteria asta... n-am avut noroc și asta a fost.

Obiectivul era grupele Europa League. Dacă băteam Dinamo Zagreb, eram foarte aproape. Acum vom mai întâlni doi adversari și trebuie să ne calificăm. Să vedem unde vom juca, cu cine vom cădea. Vom avea un meci peste două zile deja. Nu văd cum vom putea face o echipă competitivă să câștigăm meciul”, a declarat Petrescu.

CFR Cluj a ratat calificarea în Champions League. Croații de la Dinamo Zagreb au fost mai norocoși la loviturile libere - REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook