Boc: „Universitatea Cluj poate juca de la egal la egal cu oricine/Venim cu puncte de la București”


Universitatea Cluj şi CFR Cluj s-au calificat, miercuri seara, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal, după rezultatele înregistrate în Grupa B a competiţiei. „U” traversează o perioadă bună, reușind să urce și pe loc de play-off în Superliga.

Primarul Clujului e convins că echipa clujeană va obține victoria la meciul cu Dinamo.

„Trebuie să venim cu puncte de la Dinamo. În meciul cu Rapid a fost o singură echipă pe teren din minutul 27. Asta arată că Universitatea Cluj poate juca de la egal la egal cu oricine. Important e să luăm partea plină a paharului. Aproape cu echipa a doua am câștigat cu 4-0 la Botoșani. Asta arată capacitatea echipei.

Avem mai mulți jucători buni pe același post și există competiție. Atunci când ai jucători buni și ai concurență, apare performanța. Nu știu cum au reușit Radu Constantea și Neluțu Sabău să construiască o echipă care să aibă și această atmosferă.

Universitatea Cluj este o familie, dar există și o competiție atât de necesară. Echipa are un statut consolidat, venim cu puncte de la București.

Am văzut că jucăm cu Sibiul în Cupa din nou. Am mai trecut o dată de ei, de ce nu am trece și de data asta? Să ne vedem din nou în finală, așa cum am fost anul trecut", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comentarii Facebook