Andrea Mandorlini, comentarii dure după ce s-a vorbit despre demiterea de la CFR Cluj: „Poate le e frică de noi. N-au mai câștigat de multă vreme”


Andrea Mandorlini a găsit vinovații pentru zvonurile demiterii sale de la CFR Cluj.

Confirmat în funcție la CFR Cluj, Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia și a dezvăluit că jurnaliștii de la București sunt cei care vin cu zvonuri privind demiterea sa pentru a destabiliza echipa.

„Îmi pare foarte rău, în special deoarece aceste știri au avut un impact mare în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste: presa din București încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei.

Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme.

Vă dau un exemplu: câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile. S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă.

Dacă n-ar fi fost play-off și eram pe locul opt, puteam să înțeleg. Dar e clar că nu îi interesează decât scandalul, mult mai mult decât se întâmplă în Italia”, a declarat Mandorlini, într-un interviu pentru tuttomercatoweb.com, citat de fanatik.ro.

Într-un comunicat de presă dat publicității cu o zi înainte de meciul cu Rapid din Cupa României Betano, CFR Cluj a anunțat că Andrea Mandorlini continuă munca la club și are parte de încredere totală. CFR Cluj a remizat în Giulești, scor 0-0, și s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei, încheind grupa pe locul secund după Universitatea Cluj.

Comentarii Facebook