Duminica 28 Aprilie

Vești proaste la CFR Cluj. Cristi Balaj spune că mai mulți jucători vor fi indisponibili pentru partida cu FCSB din acest weekend


Partida dintre CFR Cluj și FCSB este capul de afiș al etapei cu numărul 19 din SuperLigă. Meciul se va disputa duminică seară, de la ora 20:00, în Gruia și va fi transmis în direct pe Digi Sport 1.

Feroviarii au mai mulți jucători indisponibili pentru partida din acest weekend. Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a declarat că Arlind Ajeti și Cristi Manea vor rata derby-ul cu liderul din clasament.

„Nu știu Otele în ce măsură va reveni, sper că Ciprian Deac să fie bine, important să rămână la acest nivel pe care l-a avut în partida de la Rapid. Din acest punct de vedere avem speranțe. Vor mai lipsi și Ajeti și Manea. Manea începe să facă antrenamente cu echipa, dar un jucător care n-a evoluat într-o partidă oficială de două luni, mi-e greu să cred că poți să-ți găsești suflul. Cel mai bun antrenament e meciul oficial”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Deac s-a accidentat în meciul cu Rapid, scor 0-0, din Cupa României. Jayson Papeau s-a dezechilibrat și a căzut peste piciorul adversarului, iar jucătorul lui CFR Cluj nu a mai putut continua meciul. Totuși, Balaj a spus că fotbalistul lui Rapid nu are nicio vină pentru accidentarea lui Deac.

„La Deac sunt semne de întrebare. N-a contat că a avut toxiinfecție alimentară, că a suferit trei zile. Cu toate acestea, a făcut tot ce a depins de el ca să fie în teren. Acum cu această accidentare pe care a avut-o. Jucătorul de la Rapid nu a avut nicio vină, a fost întâmplător, mi-a spus că i-a trosnit genunchiul. El a avut și o intervenție chirurgicală. La dreptul parcă, la piciorul la care a avut intervenția medicală i-a trosnit genunchiul”, a mai spus Cristi Balaj.

Comentarii Facebook