Boc nu cedează: „Vom apăra până în dinți dreptul clubului”. Îl amenință cu proces pe fostul antrenor al Universității?


Scandalul „U”-Neagoe nu s-a încheiat. În timp ce Neagoe vorbește liniștit la conferințe despre ce jucători ar vrea să mai transfere de la „U” la Craiova, Boc readuce în discuție „compensațiile financiare” pe care acesta le-ar datora clubului.

Nu uităm ce s-a întâmplat și vom aplica cu strictețe prevederile legale. Din acest punct de vedere ne vom apăra până în dinți dreptul clubului de a obține compensațiile financiare în urma unui gest pe care l-am considerat intolerabil și de neacceptat pentru un oraș ca și Clujul. Nu este Clujul orașul în care să vii să-ți manifești o asemenea atitudine”, a declarat, la ZIUA LIVE, primarul Clujului.

Până la „clarificările legale” cu Eugen Neagoe, „U” își continuă parcursul în Liga 1 cu noul director tehnic, Ioan Ovidiu Sabău.

Boc despre Sabău: „Are spiritul Universității în ADN”

L-am sunat și l-am felicitat pe Ioan Ovidiu Sabău. În primul rând i-am mulțumit că a acceptat o asemenea provocare într-un moment greu pentru U Cluj. Sunt convins că împreună cu spiritul Universității în ADN pe care îl are și în jurul căreia se poate crea ce-i mai bun să trecem peste această perioadă grea.

L-am asigurat de susținerea necondiționată a noastră în perioada în care urmează. Am spus și public că vom avea inclusiv o susținerea financiară mai mare anul acesta de la buget. Voi vedea exact când adoptăm bugetul, dar sigur va fi mai mare. Sunt convins că și ceilalți sponsori vor fi alături de Universitatea să rămânem în prima ligă”, a declarat edilul Clujului.

Comentarii Facebook