Boc își reafirmă susținerea pentru antrenorul „U” Cluj, „pentru că are sânge din sânge universitar”. Celor de la CFR le urează „drum bun spre titlu”


Emil Boc spune că își dorește ca Universitatea Cluj să se mențină în prima ligă, acordând sprijin și încredere totală lui Ioan Ovidiu Sabău. De ce are încredere absolută în acest antrenor? Boc spune că Sabău „are sânge din sânge universitar”. 

Eu evident îmi doresc ca „U” Cluj să își regăsească cadența pentru a rămâne în divizia A. Am mare încredere în Ioan Ovidiu Sabău pentru că are sânge din sânge universitar, e „U-ist”, și știe cât de importantă este pentru noi această echipă. Știu că va face tot ce îi stă în putință să mențină echipa în divizia A împreună cu băieții și tot ce înseamnă „U” Cluj. 

Le-am acordat această încredere, le asigurăm spatele financiar, doar să facă ceea ce trebuie pentru „U” Cluj, astfel încât să își îndeplinească acest obiectiv, destul de complicat acum când te uiți la finalul clasamentului. Acesta rămâne obiectivul stabilit de club, eu am avut ambiții mai mari, clubul însă a avut ambiții mai mici. Rămânem în ambițiile lor, dar e important ca asta să se întâmple. Eu sper că ne vom bucura de Universitatea în continuare”, a declarat Emil Boc pentru un post de radio local.

Campioanei României, CFR Cluj, primarul i-a urat mult succes în lupta pentru titlul, spunând că atunci când CFR câștigă și Clujul câștigă.

Celor de la CFR le urez toate cele bune și drum bun spre titlu. Să câștige, pentru că dacă vor câștiga și Clujul va câștiga. Ar fi în continuare un lucru extraordinar să avem două echipe în liga națională”, a adăugat Boc.

Comentarii Facebook