Bilete GRATIS la meciul U Cluj-CFR Cluj. Vezi cum le poti castiga


Stiri de Cluj ofera 6 bilete gratuite la meciul U Cluj - CFR Cluj, din data de marti, 8 mai. In schimb, trebuie sa urci pe pagina de Facebook Stiri de CLuj- afacere locala o poza cu tine din interiorul stadionului.

Daca vrei sa fii prezent pe stadion si sa iti sustii echipa favorita la meciul U Cluj - CFR Cluj, urca pe pe pagina de Facebook STIRI de CLUJ- afacere locala o poza cu tine din interiorul stadionului, si noi iti dam un bilet GRATIS.
 
Aduna cat mai multe Like -uri la poza ta pana marti, 8 mai, si daca te numeri printre primii sase clasati, marti poti veni sa iti ridici biletul cu care intri la meci.

Marti trimite-ne un mail pana la ora 12 la adresa nagy.reka@stiridecluj.ro, link-ul de la poza ta postata pe Facebook, iar intre ora 12.00 si 17.00 afli daca esti printre cei sase care merg la meci gratuit. Nu uita sa iti lasi si numarul de telefon ca sa te putem contacta.

Biletele se pot ridica marti, 8 mai intre orele 12.00 si 17.00 de la sediul Stiri de Cluj, strada Regele Ferdinand, nr. 12, ap. 2.

Comentarii Facebook