Cupa Corporatiilor a inceput in 2 mai la Cluj-Napoca


Corporatiile si companiile clujene ai caror angajati sunt pasionati de fotbal se pot intrece in Cupa Corporatiilor, competitie organizata de U Cluj si AMM Design, cu sprijinul Primariei Municipiului Cluj-Napoca.

"Suntem incantati sa participam la acest eveniment dedicat mediului de afaceri clujean, cu atat mai mult cu cat, prin gandirea lui ca eveniment cu potential pe termen lung, el va fi cu siguranta un plus pentru orasul nostru.

Editia de anul acesta a Cupei Corporatiilor se desfasoara in perioada 2-24 mai, meciurile sunt jucate pe terenul omologat al F.C. Universitatea Cluj, "Dan Anca", iar printre concurenti se afla si echipa Primariei, a carei performanta este asteptata cu nerabdare", a declarat priamrul Radu Moisin.

Partenerul oficial al evenimentului este Compexit Trading, dealer autorizat Skoda, SEAT, Weltauto si jucator marcant pe piata auto din Transilvania.

Organizatorii AMM Design si F.C. Universitatea Cluj, alaturi de parteneri, anunta premii atragatoare atat pentru echipele castigatoare si pentru cel mai remarcabil golgetter, cat si pentru spectatori, cea mai inimoasa galerie urmand a fi nominalizata si premiata in cadrul festivitatii de inchidere.

Evenimentul beneficiaza de promovare in presa scrisa, in media si pe internet, precum si de prezenta unor membri de marca din lumea sportului si din mediul de afaceri.

Mai multe detalii despre acest eveniment, precum si regulamentul si modalitatile de inscriere, se gasesc pe site-ul competitiei www.cupacorporatiilor.ro si pe pagina de facebook a evenimentului, www.facebook.com/cupacorporatiilor.

Comentarii Facebook