Biciclete pentru orice buzunar! Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 1000 de lei (P)

Esti din Bucuresti sau din apropiere si te gandesti de ceva vreme sa iti iei o bicicleta? Stim cu totii ce greu este sa gasesti un magazin biciclete bun, cu preturi accesibile, vanatori priceputi si o oferta variata.

 

 Totusi, acest magazin exista, si inca intr-o zona accesibila a Bucurestiului. Magazinul de biciclete ASA Sport, situat in sectorul 2, strada Vasile Lascar nr 142, este locul ideal unde va puteti "intalni" cu noua dumneavoastra bicicleta. Magazinul beneficiaza de o gama larga de modele de biciclete: de la biciclete de oras la Mountain Bike (MTB), de la biciclete de copii la biciclete pliabile. La acest magazin biciclete, vanzatorii sunt de fapt si oameni pasionati de ciclism, care va pot da sfaturi din propria experienta, dar si din cunostintele tehnice pe care le detin.

 

Este important sa poti apela la o persoana avizata, nu doar la cineva nerabdator sa iti vanda un produs. Mai important, daca veti vizita acest magazin biciclete, veti avea sansa sa vedeti pe viu diverse modele de biciclete, si de ce nu, sa le si incercati. În acest fel, puteti fi sigur de calitatea produselor, puteti vedea din ce material sunt construite diverse componente si sa stiti daca un anume model de bicicleta se potriveste formei dumneavoastra anatomice si cerintelor dumneavoastra. De asemenea, puteti pune oricâte întrebari doriti personalului din magazin biciclete, iar daca nu va pricepeti foarte bine la biciclete, acesta va poate sfatui sa alegeti o bicicleta potrivita pentru situatia dumneavoastra.

 

Magazin biciclete la preturi accesibile

 

Gama de biciclete dintre care va puteti alege modele este foarte variata intr-un magazin biciclete respectabil: biciclete de copii, pliabile, DHS, Stevens, Impulse, Cruiser etc. Acestea sunt adaptate tuturor tipurilor de activitati: de la o simpla promenada prin oras pâna la o tura pe munte cu prietenii, veti gssi biciclete pentru orice necesitate si orice ... buzunar.

 

Magazinul ASA sport a reusit sa mentina preturile la un nivel accesibil asa ca daca vreti doar o bicicleta de oras, pentru deplasare la servici sau promenade în weekend, cca 400-500 RON va ajung. Chiar si bicicletele pliabile pornesc de la un modest pret de 550 RON. Daca doriti biciclete mai rezistente care sa faca fata cu brio la mai multa solicitare si la diverse tipuri de teren, dar nu aveti o suma foarte mare de investit în ele, veti gasi în acest magazin biciclete seria Impulse, niste biciclete premium la preturi accesibile.

 

Cum ajung la acest magazin biciclete?

 

Produsele pot fi consultate si pe site-ul firmei acestui magazin biciclete: www.asasport.ro , iar pe pagina fiecarui produs, fiecare model are mai multe imagini la o rezolutie înalta, ca sa nu va scape nici un detaliu, iar tot acolo puteti gasi si specificatiile tehnice necesare. Daca totusi mai aveti anumite nelamuriri, înainte de a vizita acest magazin biciclete în Bucuresti, puteti apela cu încredere la numarul de telefon mobil 0747115635 sau puteti sa le scrieti un email celor de la ASA Sport la adresa office@asasport.ro.

 

Pentru usurinta accesului, puteti consulta harta de pe site. ASA Sport este magazinul de biciclete din Bucuresti cel mai potrivit pentru dumneavoastra. Nu ne credeti pe cuvânt, ci mergeti sa îl vizitati personal! Veti gasi acolo un personal pasionat, care va va ajuta din momentul în care veti intra în magazin pâna când veti pleca cu bicicleta mult-visata. Si normal cu... garantia ei. Asa Sport - cel mai bun magazin biciclete din Bucuresti!

Comentarii Facebook