Becali il cheama pe Paszkany la duel: "Sa vedem cine trage mai bine. Daca el si-a lasat nevasta cu doi copii, ce sa mai zicem"


Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, pune tunurile pe Arpad Paszkany si il cheama la duel in replica la declaratia acestuia ca ar trebui infiintata o Liga 1 K1 pentru patronii frustrati de rezultate.

"O spun cu mana pe inima: ce s-a intamplat aseara, s-a intamplat pe bani! Nu stiu cat i-au dat, nu stiu cand i-au dat, dar asta spun: a fost pe bani. Daca era un arbitru tanar mai ziceam.

Mie nu imi mai poate motiva nimic. Marius Avram nu a dat un penalty clar Stelei si am spus ca a gresit, dar aseara si 4 galbene si un rosu pentru Muresan erau prea putin. Nu se poate sa faci atatea faulturi in fata arbitrului si sa nu vezi galben. Balaj a stat la alibi, departe de faza, ca sa aiba scuza.

Toti oamenii de fotbal cu care am vorbit astazi mi-au dat dreptate. Mache mi-a spus ca i-a zis de meciul cu Dinamo, pai cum sa spuna acum de meciul ala. Cata perversitate!

E un nenorocit, asa o sa-i spun toata viata. Ma intreb de ce nu greseste si el impotriva CFR-ului. Tu crezi ca suntem prostii tai, bai nenorocitule?

Ba nenorocitule, ti-l dau pe Fane sa-ti rupa capu'! El are 40 de ani, eu 54, el 120 de kilograme, eu 80 si vrea sa se bata cu mine?! Pai sa-l bata pe Fane.

Propun si eu sa luam pistoale. Hai sa ne impuscam cu pistoalele. Hai bai Paszkany sa vedem cine trage mai bine. Daca el si-a lasat nevasta cu doi copii, ce sa mai zicem.

Daca vrea ring, facem ring! Dar sa nu se duca la procurori, ca ii demonstrez eu cum ii rup mainile si picioarele", a declarat Gigi Becali la gsptv.


Becali a acuzat CFR Cluj si la finalul meciului cu Steaua, de sambata seara, ca l-a platit pe arbitru cu 500.000 de euro pentru a tine cu "feroviarii".


Comentarii Facebook