Becali ”face legea ”la Steaua din Pușcărie. Vezi ce decizie a luat



În ciuda faptului că se află după gratii, cele mai importante decizii de la Steaua sunt luate tot de Gigi Becali. De curând, omul de afaceri a luat decizia de a le tăia din salarii unor jucători care rareori prind prima echipă, însă sunt plătiți cu sume foarte mari.

Becali a transmis un mesaj conducerii echipei, vizându-i pe Fernando Varela și Fernando Varela, care sunt plătiți cu 20.000 de euro pe lună, însă rareori joacă.

"Lui Kapetanos, dacă nu îşi revine pînă în vară, să îi transmiteţi că am să-i rup contractul. Păi, ce? Eu îi plătesc peste 20.000 de euro salariul ca să îmi stea rezervă? Eu îi dau atîţia bani pentru trei goluri, câte mi-a dat în tur? Dacă nu îşi revine în retur, la Steaua nu o să mai fie, deşi mai are contract încă doi ani jumătate cu Steaua", ar fi fost mesajul lui Gigi Becali, conform Fanatik.

De asemenea, latifundiarul din Pipera consideră că nici Varela nu merită un salariu de peste 20.000 de euro pe lună, în condișiile în care acesta este rezervă.

"Încercaţi să vorbiţi cu Varela, nu pot să îi dau peste 20.000 de euro pe lună şi să fie rezervă! Să încaseze mai puţin, iar când va evolua meci de meci titular, atunci îi refac contractul. Sunt titulari, cum e Stanciu, care nu câştigă nici 10.000 de euro lunar. Nu se poate chiar aşa!", ar mai fi spus Becali.

Comentarii Facebook