Becali a fost dat in judecata de 100 de suporteri ai echipei Steaua

 

100 de suporteri ai echipei din Ghencea l-au dat in judecata pe patronul echipei Steaua si au cerut instantei sa il oblige pe Gigi Becali sa le permita din nou accesul pe stadion. 

 

Mai mult, cei 100 de suporteri au cerut si daune morale, care sunt mai degraba simbolice, intrucat vor ca Becali sa le dea cate un euro de fiecare, pentru ca accesul pe stadion le-a fost interzis.

 

Patronul Stelei nu pare, insa, prea speriat de situatie.  Mai intai, le-a anulat suporterilor abonamentele, iar acum se gandeste sa dea ii dea in judecata si pe administratorii site-ului fcsteaua.ro, pentru ca acestia sa nu mai foloseasca site-ul impotriva lui.

 

Nici suporterii nu se lasa, insa, mai prejos. Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti (AISS) anunta ca va oferi si asistenta juridica gratuita tuturor celor care vor sa intervina la actiunea in instanta. Tot ce trebuie sa faca suporterii este sa completeze si sa scaneze cererea pe care o gasesc pe site-ul www.fcsteaua.ro, dupa care sa o trimita impreuna cu o copie scanata dupa buletin la adresa aiss@fcsteaua.ro.

Comentarii Facebook