BCM Pitesti-U Mobitelco 85-92. Clujenii au castigat, desi opt jucatori au toxiinfectie alimentara

Baschetabalistii clujeni au castigat primul meci oficial din acest an, jucat la Pitesti impotriva echipei BCM, cu scorul de 92-85.

 

U Mobitelco a avut serioase probleme medicale inainte de inceperea partidei. "Nu am vrut sa ne plangem inainte de meci, insa din unsprezece baieti deplasati la Pitesti nu mai putin de opt au suferit o intoxicatie alimentara! Ne-am oprit pe drum sa mancam si toti care au consumat o anumita mancare s-au simtit rau toata noaptea, nu au dormit mai deloc! Tin sa il felicit pe kinetoterapeutul nostru, care a facut adevarate minuni cu ei! Baietii au tinut sa joce neaparat, chiar daca am fi putut cere amanarea meciului", a declarat Mircea Cristescu, presedintele executiv al CS U Mobitelco, potrivit site-ului oficial al clubului.

 

Cu toate acestea, meciul s-a terminat cu un rezultat favorabil clujenilor: BCM Pitesti-U Mobitelco 85-92 (14-21, 16-12, 22-25, 23-17, 10-17).

 

"A fost o victorie extrem de grea din cauza faptului ca inainte de meci opt din cei 11 jucatori au suferit din cauza pranzului luat cu o zi inainte pe Valea Oltului. Maseurul nostru, Catalin Ratiu, a stat toata noaptea cu ei si a facut minuni. Am vrut sa anulam meciul, dar baietii au dorit sa joace si pana a urma e bine ca totul s-a terminat cu bine", a spus si Marcel Tenter, antrenorul echipei, potrivit u-mobitelco.ro.

Comentarii Facebook