"U" Mobitelco joaca cu ungurii de la Albacomp in LIga Europei Centrale

Baschetbalistii clujeni se vor intani in aceasta seara de la ora 18.00, pentru a treia oara in grupele Ligii Europei Cetrale (CEBL), cu ungurii de la Albacomp Szekesfehervar.

Cei din Cluj se afla pe primul loc in grupa dupa doua partide disputate. "U" Mobitelco a mai jucat cu echipa maghiara si in primul meci din grupa si a obtinut o victorie la 12 puncte (90 - 78).

Antrenorul clujenilor Marcel Tenter a declarat ca ungurii si-au intarit totusi echipa intre timp, asa ca partida ar putea fi una dificila. "Meciul va fi foarte greu. De cand am jucat in Ungaria, Albacomp a mai adus trei jucatori si sigur nu va renunta la lupta. Albacomp va fi motivata, tocmai pentru ca nu mai are ce pierde si atunci va lupta pentru victorie. Vor sa isi ruleze lotul, cu noii jucatori, noi transferati, si folosesc orice ocazie", a mai spus Tenter.

Pentru partida din aceasta seara, clujenii ar putea avea unele probleme in lot, deoarece Florin Muntean si Krstnovic au febra si dureri musculare si ar putea fi indisponibili pana la inceperea meciului. 

 

Partida dintre "U" Mobitelco si Albacomp se va juca de la ora 18.00 si va putea fi urmarita in direct pe TVR 3, iar biletele vor fi vandute intre orele 10.00 si 18.00.

Comentarii Facebook