Basarab Panduru l-a criticat pe Chipciu: ”La U Cluj sunt prea mulți antrenori principali”


Fostul internațional Basarab Panduru l-a taxat pe Alexandru Chipciu, mijlocașul U Cluj, pentru discursul avut la finalul meciului pierdut cu CFR Cluj.

Chipciu a spus la finalul meciului că nu mai poate juca fotbal în acest ritm.

Totul a fost în neregulă. Ce treabă ai tu să terorizezi pe cineva? Mie nu mi se pare în regulă deloc. 

După acel 4-3 de la Craiova nu a mai înnebunit, au înnebunit ăia de la Craiova. Cred că sunt prea mulţi antrenori principali acolo, la U Cluj. 

Toată lumea când vorbeşte zice: ”aşa suntem noi, am venit cu idei”. Bă, păi asta este problema voastră, că voi aveţi idei şi ştiţi deja ce trebuie să faceţi. Aveţi un antrenor, puneţi mâna şi ascultaţi-l!”, a precizat Basarab Panduru, conform Orange Sport. 

Ce a declarat Alexandru Chipciu, după U Cluj - CFR Cluj

Sunt înflăcărat. Cred că o să ajung la demență sau Alzheimer în curând. Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare.

Nu știu ce e de făcut. Țip, mă agit ca nebunul. Sută la sută o iau razna și trebuie să găsesc o soluție. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la cabine, băteam. Sunt momente din fotbal în care îți dai seama.

A fost o nebunie de meci, mi-e greu să fac o analiză. Când dădeam noi gol, dădeau și ei. A fost același scenariu ca la Craiova (n.r. FCU Craiova - U Cluj 3-4), doar că în favoarea lor acum.

Nu fac mișto sau caterincă, dar dacă continui să joc așa fotbal voi păți ceva”, a declarat Alexandru Chipciu, la finalul meciului.

Comentarii Facebook