Duminica 28 Aprilie

Alex Chipciu, declarații „epice” după derbiul Clujului: „Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare”


CFR Cluj a câștigat derby-ul cu U Cluj, scor 4-3, în ultimul meci al rundei cu numărul 6 din Superliga. Căpitanul „studenților”, Alex Chipciu  (34 de ani), se gândește la retragere după meciul tensionant.

Mijlocașul a spus că nu știe dacă mai poate continua să joace fotbal, având în vedere că se consumă foarte mult pe marginea terenului. 

„Sunt înflăcărat. Cred că o să ajung la demență sau Alzheimer în curând. Trebuie să vorbesc cu nevastă-mea, e greu să joc așa fotbal în continuare. 

Nu știu ce e de făcut. Țip, mă agit ca nebunul. Sută la o sută o iau razna și trebuie să găsesc o soluție. Când au dat golul de 2-1, știam că vom pierde. Dacă intram cu 2-0 la cabine, băteam. Sunt momente din fotbal în care îți dai seama. 

A fost o nebunie de meci, mi-e greu să fac o analiză. Când dădeam noi gol, dădeau și ei. A fost același scenariu ca la Craiova (n.r. FCU Craiova - U Cluj 3-4), doar că în favoarea lor acum. 

Nu fac mișto sau caterincă, dar dacă continui să joc așa fotbal voi păți ceva”, a declarat Alexandru Chipciu, la microfonul Orange Sport. 

U Cluj se află pe locul 12 în clasamentul din Superliga, cu 6 puncte, la egalitate cu Farul Constanța și FC U Craiova, însă formația condusă de Toni Petrea are un golaveraj mai slab decât cele două rivale.

Comentarii Facebook