Băncile se pregătesc pentru Cupa Mondială din Rusia 2018



Probabil cel mai frumos vis al oricarui jucator de fotbal sau antrenor este participarea la un Turneu Final al unui Campionat Mondial. Aceasta cea mai importanta competitie fotbalistica intertari are loc o data la 4 ani, fiind impartita in faza preliminara (faza grupelor de calificare) si turneul final. Din pacate pentru romani, nationala de fotbal a tarii noastre a ratat participarea la Turneul Final din 2018, ce urmeaza sa se desfasoare pentru prima oara in Rusia, clasandu-se doar pe locul al 4-lea intr-o grupa nu foarte dificila, din care au mai facut parte Polonia, Danemarca, Muntenegru, Armenia si Kazahstan.

Programata in perioada 14 iunie -15 iulie 2018, competitia este privita cu entuziasm atat in randul fanilor fotbalului cat si in domeniul bancar sau cel al jocurilor de noroc online. Intr-o epoca in care majoritatea tranzactiilor au loc ,,pe internet’’, fie ca vorbim despre rezervari, plata cazarii, bilete de avion, achizitionarea biletelor de intrare la meciuri sau fenomenul pariurilor online, bancile sunt primele care vor incasa venituri fabuloase la nivel mondial.

Spre exemplu, conform Agerpress, suma cheltuita de turistii straini sositi in Brazilia pe perioada Cupei Mondiale din 2014 a fost estimata la aproape 800 de milioane de dolari, cu 80 la suta mai mult fata de aceeasi perioada a anului anterior, iar numarul de turisti straini a ajuns la 1.000.000.

In ceea ce priveste organizarea Campionatului Mondial din aceasta vara, Corpul de Control Financiar al tarii gazda sustine ca Rusia a rezervat din bugetul federal aproximativ 6.7 miliarde de dolari: "Bugetul federal va cheltui 390 de miliarde de ruble (6.7 miliarde de dolari). Infrastructura sportivă a acaparat 38% din această sumă, restul banilor fiind investiţi în drumuri, utilităţi publice şi alte îmbunătăţiri", declara Tatiana Golikova, reprezentanta CCF Rusia.

Estimarile nu sunt la fel de optimiste in cazul Federatiei Internationale de Fotbal Amator. Conform prestigiosului cotidian brtianic ,,Mirror’’, editia din 2018 a Cupei Mondiale se poate transforma intr-un cosmar financiar pentru FIFA din cauza retragerii unor sponsori de marca precum Johnson & Johnson sau Castrol, afectati de stabilirea locatiilor pentru 2018 si 2022 de catre FIFA, in urma cu 7 ani. Controversatul subiect impreuna cu acuzatiile de dopaj institutionalizat la adresa sportivilor rusi aparute in ultimii ani, au dat nastere la foarte multe discutii in randul potentialilor sponsori.
Ca urmare, cu doar cateva luni inainte de startul Turneului Final din Rusia, erau ocupate doar o treime din cele 32 de sloturi de sponsorizare puse la dispozitie de FIFA, situatie nemaintalnita pana in prezent, marea majoritate a acestora fiind rezervate in trecut cu cel puțin 18 luni înainte de primul meci. Situația este jenantă pentru FIFA, care se străduiește să-și restabilească reputația după scandalurile din epoca Sepp Blatter.

In alta ordine de idei, un astfel de eveniment este privit foarte bine in randul caselor de pariuri, majoritatea numelor mari ce activeaza in mediul online promitand inca de pe-acum promotii fantastice pe intreaga durata a Turneului Final al CM 2018. Vorbim aici de numele grele din industria jocurilor de noroc: Bet365, Unibet, 888, William Hill, Betfair sau Betway. Click aici pentru a afla din timp care sunt cele mai bune oferte si bonusuri la casele de pariuri online licentiate in tara noastra.









Comentarii Facebook