Banca Transilvania susține financiar Comitetul Olimpic Român și sportivii români la Jocurile Olimpice


Banca Transilvania (BT) și Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) au semnat joi, la Casa Olimpică din București, un parteneriat prin care BT a devenit Partener Oficial - Bancă Oficială a Echipei Olimpice - ”Team Romania”. 

Parteneriatul are ca obiectiv susținerea performanței și sportivilor români participanți la Jocurile Olimpice și la celelalte competiții desfășurate sub semnul cercurilor olimpice. Parteneriatul se va desfășura pe parcursul a trei ani. 

Este, înainte de toate, un parteneriat pentru România, pentru sportul românesc, pentru vizibilitatea și onoarea României în lume, de aceea suntem onorați de această asociere. Sportivii noștri sunt modele pentru oameni, dar și ambasadori ai țării noastre în lume. Îi felicităm și ne bucurăm să le fim alături. Contribuția Băncii Transilvania trece de dimensiunea financiară prin proiectele comune, destinate educației prin sport și încurajării performanței sportive”, afirmă Ӧmer Tetik, Director General, Banca Transilvania. 

Contează enorm să știm că românii sunt alături de români, că avem alături oameni și companii românești care împărtășesc aceleași valori cu noi, care apreciază, în orice situație, efortul și dăruirea Echipei Olimpice - ”Team Romania”. Excelența, Prietenia, Respectul, Spiritul de Echipă și, nu în ultimul rând, Mândria Națională, sunt valorile pe care le împărtășim și care completează misiunea pe care o avem noi, sportivii, sportul, într-o societate modernă. O companie românească de top se alătură Echipei Olimpice – ” Team Romania”, care reprezintă excelența în sport. Ne onorează și suntem mândri să anunțăm astăzi un nou membru al Team Romania! Mulțumim, Banca Transilvania! Vom clădi parteneriatul cu responsabilitate pentru călătoria noastră comună!”, declară Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român. 

Pe lângă reprezentanți ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român și ai Băncii Transilvania, la eveniment au participat, de asemenea, medaliați olimpici.

Banca Transilvania este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România şi principalul finanţator al economiei, acoperind toate segmentele de clienți și linii de business în sectorul financiar. Cu o poveste începută în urmă cu aproape 30 de ani, are peste 19% cotă de piaţă, 3,4 milioane de clienţi, peste 9.000 de angajaţi, soluţii de online banking şi 500 de sedii în 180 de localităţi. Este singurul brand bancar românesc din Brand Finance Banking 500 (2021). Dincolo de banking, BT doreşte să aibă impact pozitiv în România, atât pentru oameni, cât şi pentru business şi mediu.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român alcătuiește echipa României care participă la Jocurile Olimpice

Comitetul Olimpic și Sportiv Român este o asociație de interes național aparținând Mișcării Olimpice, care se organizează și funcționează în baza statutului propriu elaborat în conformitate cu prevederile Chartei Olimpice și legislației române în vigoare. COSR sprijină sportul de înaltă performanță și are obligația de a alcătui Echipa României care participă la Jocurile Olimpice. De asemenea, COSR trebuie să organizeze și să conducă delegațiile sale atât la Jocurile Olimpice cât și la alte competiții internaționale patronate de Comitetul Internațional Olimpic (CIO). COSR are rolul de a promova principiile fundamentale ale Olimpismului la nivel național, precum și de a sprijini crearea unor instituții care se dedică Educației Olimpice.

Comentarii Facebook