Badea vrea sa sparga gheata si sa invinga Pandurii: Castigarea celor trei puncte va fi cireasa de pe tort VIDEO


Antrenorul U Cluj, Ionut Badea, a declarat ca la meciul cu Pandurii Targu Jiu spera sa sparga gheata si sa castige cele trei puncte puse in joc.

"Ne asteapta o partida dificila, o partida contra unui adversar redutabil din Liga 1, cu un modul de joc asemanator cu al nostru. Au o forta de joc impresionanta si o agresivitate, poate uneori peste limita, dovada este ultimul lor mci cu Gaz Metan unde au fost trei accidentati.

Sunt luptatori si imprumuta si din identitatea zonei. Este o echipa care poate pune probleme oricui si nu ne asteapta o partida usoara, dar important este sa ramanem lucizi si sa gasim culoare pentru a marca. Nu avem probleme de lot.

Eu sunt detasat de faptul ca am antrenat acolo si ma interesaza cele trei puncte. Poate fi cireasa de pe tort mai ales ca nu am castigat niciodata in Liga 1 contra Pandurii.

Nu am menajat pana acum niciun jucator pentru meciurile din campionat. Fiecare meci are importanta lui si dupa Pandurii jucam cu Dinamo si este important ca noi sa activam pe rand cele doua partide si nu ca un cuplu", a precizat Ionut Badea.

 

Meciul Pandurii Targu Jiu - U Cluj se joaca vineri, 21 octombrie, de la ora 21.30.

Comentarii Facebook