Atmosferă incendiară! U BT a bătut Oradea: 79-70. Semifinala se joacă în continuare - VIDEO

UPDATE

 

U BT a câștigat meciul al treilea al semifinalei cu Oradea, astfel că se va juca în continuare calificarea în finală. 

 

Clujenii s-au impus cu scorul 79 - 70.

 

Scorul este acum 2 -1. Se joacă după sistemul cel mai bun din 5 partide.

 

---------------------------- 

Clujenii au făcut o atmosferă incendiară la meciul trei din cadrul semifinalelor Ligii Naţionale, dintre U BT și CSM CSU Oradea.

 

Sala Polivalentă a fost aproape plină miercuri, 11 mai, de la ora 19.45, la sala Polivalentă cu CSM CSU Oradea, meciul 3 din cadrul semifinalelor Ligii Naţionale.

 

Înainte de meci, Marcel Țenter, antrenorul U BT, a declarat: ”Suntem conştienţi că Oradea are prima şansă, însă noi avem încredere în ceea ce facem, echipa aceasta a dovedit că, de fiecare dată când a fost presiune, a rezistat şi nu numai că a rezistat, dar a reuşit să facă rezultat. Va fi un meci foarte greu mâine, eu mă aştept să îl câştigăm, putem să îl câştigăm, putem să întoarcem această serie. Toată lumea din staff şi din echipă crede că avem ceea ce ne trebuie pentru ca să câştigăm meciurile pe care trebuie să le câştigăm şi asta vom încerca să facem mâine. Ştiu că vom avea 6.000 de oameni în jurul nostru şi ştiu că această echipă are putere. Vrem să jucăm bine şi vrem să ne bucurăm de o victorie miercuri, vrem să arătăm fanilor noştri că au o echipă valoroasă, cu care ne putem califica în finală”.

 

Scorul general este 2-0 pentru Oradea. Se joacă după sistemul cel mai bun din 5 partide.

Comentarii Facebook