”Atingerile din filmare au surprins lumea tenisului” - Gesturi nefirești la US Open între o sportivă și tatăl ei


Sara Bejlek, în vârstă de 16 ani, s-a calificat pe tabloul principal de la US Open, iar la final s-a dus la tatăl ei, care a sărutat-o pe gură și a atins-o pe fund. Același comportament l-a avut și antrenorul. 

Imaginile au apărut pe Twitter, iar oamenii le-au comentat intens. 

Atingerile din filmare au surprins lumea tenisului. Fanii de pe social media au răbufnit. Calificarea pe tabloul principal de la US Open a fost umbrită de momentele de la final. Tatăl și antrenorul ei au atins-o pe fund în timpul îmbrățișării. Ulterior, tânăra a plecat zâmbind și salutând fanii. Clipul a ajuns viral pe Twitter”, scriu australienii de la news.com.au.

Sara Bejlek și îmbrățișările care i-au revoltat pe fani. După victoria din ultimul tur al calificărilor, o îmbrățișare mai expansivă dintre sportivă, tatăl și antrenorul ei a stârnit controverse. După ce a învins-o pe Heather Watson, tânăra și-a îmbrățișat prelungit tatăl, care a sărutat-o pe gură. În imagini se observă cu atât tatăl ei, cât și antrenorul, o ating pe fund”, scriu și italienii de la ubitennis.com.

Imaginile sărbătorii cu tatăl, antrenorul și jucătoarea de tenis provoacă indignare. Unele imagini care au devenit virale și care o implică pe jucătoarea de tenis Sara Bejlek au stârnit indignare pe rețelele sociale, pentru că felul în care tatăl și antrenorul sportivei au reacționat este considerat total nepotrivit. Atât tatăl, cât și antrenorul, o îmbrățișează și pun mâna pe fesele sportivei, lucru care a stârnit indignare", notează și us.marca.com.

E mai mult decât nepotrivit. În timp ce imaginile curg, totul devine din ce în ce mai rău. Fanii au izbucnit după gesturile tatălui în timp ce sărbătorea cu fiica sa de 16 ani, Sara Bejlek, calificarea pe tabloul principal la US Open. Clipul face ravagii pe rețelele sociale, după gesturile total nepotrivite făcute de tatăl sportivei”, titrează și jurnaliștii de la sportskeeda.com.

Sara Bejlek (16 ani) este o jucătoare de tenis din Cehia, care acum a ajuns pe tabloul principal de la US Open.

Din imagini se vede clar ce s-a întâmplat de fapt. Bejlek s-a dus direct la margine pentru a se îmbrățișa cu tatăl ei, care-i este și antrenor. Acesta a atins-o pe fund și a sărutat-o pe gură.

Comentarii Facebook