Duminica 28 Aprilie

Atacantul Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu: "Vreau neaparat sa marchez din nou in poarta celor de la CFR Cluj"

Atacantul Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu, crede ca U poate termina campionatul pe la mijlocul clasamentului, dar ca la anul echipa se va bate pentru calificarea intr-o cupa europeana.

 

"La primavară, putem termina undeva la mijlocul clasamentului, dar la anul, suporterii si noul stadion cer o cupa europeana", a declarat Claudiu Niculescu intr-un interviu acordat gsp.ro. La cei 34 de ani si jumatate, atacantul este decis sa inscrie goluri importante pentru echipa clujeana. "Vreau neaparat sa marchez din nou in poarta celor de la CFR Cluj si de data aceasta sa batem", a mai spus Niculescu.

 

El a declarat ca nu s-ar mai intoarce la Dinamo ca jucator, dar i-ar placea sa revina in Stefan cel Mare ca antrenor, peste cativa ani. Spune ca devenise incomod la Dinamo si a preferat sa plece pe usa din fata. "Am renascut la 34 de ani. Era nevoie de o alta motivatie, iar Clujul m-a primit cu bratele deschise. Devenisem incomod la Dinamo, se simtea asta, asa ca am preferat sa plec pe usa din fata. Mai bine erou, decat impins in strada..", a mai spus atacantul pentru gsp.ro.

Comentarii Facebook