Atacantul Chindiei Târgovişte, gest obscen în faţa adversarilor de la U Cluj! Un antrenor a fost amendat drastic de UEFA pentru o fază asemănătoare


Godberg Cooper (25 de ani), atacantul Chindiei, a făcut un gest obscen față de adversarii de la U Cluj, pe finalul meciului încheiat 2-2.

Atacantul Chindiei Târgovişte, Godberg Cooper (25 de ani), a făcut un gest ostentativ imediat după ce echipa dâmboviţeană a reuşit să egaleze în prelungiri, cu „U” Cluj. Antrenorul lui Atletico Madrid, Diego Simeone, a fost amendat drastic pentru un gest asemănător.

Chindia Târgovişte a remizat, vineri, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 26-a a Superligii. Oaspeţii au condus cu 2-0, iar gazdele au egalat marcând ultimul gol în minutul 90+5, din penalty, după un meci superb cu multe ocazii. 

Imediat după ce Chindia a egalat şi a obţinut un punct, Godberg Cooper s-a alăturat grupului care a celebrat reuşita, apoi a intrat într-o ceartă aplanată la timp cu jucătorii adverşi. 

Oaspeţii i-au reproşat bucuria excesivă, iar Cooper a făcut un gest controversat. El l-a imitat pe Diego Simeone şi a primit imediat cartonaşul galben din partea centralului Istvan Kovacs. Atacantul italian a continuat să-şi împartă câteva cuvinte cu adversarii, iar Neguţ, nervos, l-a împins pentru a-l îndepărta din zonă.

Foto: Diego Simeone a riscat să fie suspendat, dar în cele din urmă, după ce şi-a prezentat scuzele, a primit o amendă de 20.000 de euro, după gestul obscen făcut în 2019, în Atletico Madrid - Juventus, din Champions League

diego.jpeg

Comentarii Facebook