Alex Chipciu, mesaj tranșant după Chindia – „U” Cluj 2-2: „Arbitrii sunt stat în stat”


Meciul dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Cluj, scor 2-2, în etapa cu numărul 26 a Ligii 1, a fost marcat de anumite controverse privind arbitrajul. Mijlocașul Alexandru Chipciu (33 de ani), căpitanul echipei Universitatea Cluj, a criticat dur deciziile luate de arbitri în ultimele meciuri ale „Șepcilor Roșii”.

Pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, „U” Cluj a condus cu 2-0, după reușitele lui Mamadou Thiam (44’) și Jose Gomes (51’). Chindia a obținut un punct în mod spectaculos, la ultima fază a meciului. Cristi Neguț (64’ - penalty) și Dejan Boldor (90+5’) au înscris.  

Arbitrul Istvan Kovacs a validat ultima reușită a meciului după ce a consultat sistemul VAR. Oaspeții au cerut acordarea unui fault în atac înainte de golul lui Boldor.

Am controlat jocul la 2-0. După ce au marcat golul de 2-1, am intrat în degringoladă câteva minute. Din păcate, n-am gestionat bine ultimele minute, n-am fost concentrați. E frustrant să iei gol la ultima secundă.

Am sperat că arbitrul va întoarce faza (n.r. – la golul de 2-2). În vestiar, băieții ziceau că a fost fault. Arbitrii și-au bătut joc de noi în campionatul ăsta. Am avut niște penalty-uri cu închisoare și suspendare! Dar nu le-a dat nimeni!

Arbitrul care a fost VAR în meciul cu Rapid a arbitrat în următorul meci. Cred că arbitrii sunt stat în stat, nu explică, iar noi nu putem să comentăm. Asta e, ne-am obișnuit să fim “ciupiți”, nu știu dacă e intenționat sau nu.

Sper să ne dea arbitrii ce e al nostru în meciurile viitoare. Am avut niște penalty-uri care m-au scos din minți, nici măcar nu s-au verificat la VAR. Asta e!", a spus Alex Chipciu.

Comentarii Facebook