Dan Petrescu nu exclude plecarea de la CFR Cluj după seria de rezultate negative obținute de Campioană


Dan Petrescu nu exclude o plecare de la CFR Cluj. Rezultatele nefaste obținute de CFR Cluj în ultimul timp au adus anumite semne de întrebare la formația din Gruia.

Tehnicianul campioanei României a vorbit despre presiunea existentă și spune că are mereu „bagajul făcut”.

Nu cred că e un antrenor fără presiune. Tot timpul sunt sub presiune, şi când câştig şi când pierd. Am mereu bagajul făcut. Trebuie să schimbăm în primul 11. Nu e uman să joace la 2 zile. Nu înţeleg de ce s-a pus meciul la ora 17:00. Am jucat la 21 când erau -11 grade.

Mi s-a părut că la Roma era o lipsă de curaj, mă aşteptam să fie mai curajoşi, chiar dacă adversarul era de alt nivel. Cu Farul, FC Argeş a făcut un meci extraordinar. Au atitudine foarte bună.

În acest sezon, la CFR sunt 15 jucători noi, e foarte greu. Niciun antrenor din lume… vedeţi la Chelsea, au venit atâţia jucători noi, nici antrenorul nu ştie ce să mai facă. La Liverpool sunt jucători vechi, şi tot nu merge, şi Klopp nu ştie în ce parte să o ia, sunt momente şi momente.

N-am vorbit cu patronul. Ştie că sunt aici să fac lucruri, ei trebuie să îşi facă treaba lor. N-am primit niciun mesaj, au mai fost momente din astea la CFR Cluj”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului dintre CFR Cluj și FC Argeș.

Trupa din Gruia a pierdut două partide la rând în Liga 1, 0-1, cu FCSB, și 0-2, cu Universitatea Craiova. Feroviarii speră să obțină o victorie la partida cu FC Argeș, de duminică, care se va juca de la ora 17:00.

Comentarii Facebook